AMPA C.P. PrÓctiques

ValŔncia

  castellano
A A A

XARXA LLIBRES 2017-2018

 
 
 
Les famÝlies que vulguen participar en el programa de banc de llibres per primera vegada i ser beneficiÓries hauran de solĚlicitar-ho, d'acord amb el model de solĚlicitud electr˛nica que consta en la pÓgina web de la Conselleria d'Educaciˇ, i en la seu electr˛nica de la Generalitat :  https://sede.gva.es
 
 
Les solĚlicituds de nova participaciˇ es presentaran en el centre on es trobe matriculat l'alumnat, fins al 20 de juny de 2017.
 
No obstant aš˛, la conselleria podrÓ establir un perÝode extraordinari de solĚlicitud si les circumstÓncies aixÝ ho requereixen.
 
 L'alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs 2016-2017 no haurÓ de presentar cap solĚlicitud per a ser participant en el banc de llibres 2017-2018, ja que aquesta condiciˇ es mantÚ, excepte si exerceix el seu dret de ren˙ncia.
 
Per a poder participar en el banc de llibres el lliurament, a la fi del curs, del lot complet de llibres de text i material curricular corresponents al curs 2016-2017, en el centre on han estat matriculats. A tal fi, es facilitarÓ un document per a realitzar el lliurament dels llibres segons el model que establisca la conselleria.
 
QuedarÓ exempt del requisit de lliurament de llibres l'alumnat que es matricule en 1r. de PrimÓria durant el curs 2017-2018.
El perÝode ordinari per a l'etapa de PrimÓria i educaciˇ especial finalitzarÓ el 27 de juny de 2017; i per a l'etapa de SecundÓria i Formaciˇ Professional BÓsica finalitzarÓ el 21 de juliol de 2017. El perÝode extraordinari per a totes les etapes finalitzarÓ el 29 de setembre de 2017.
 
Import mÓxim de la dotaciˇ
 
Per als cursos de 1r. i 2n. de PrimÓria: s'assignarÓ un import mÓxim de 160 euros per cada alumne/a participant en el programa. Els centres, a travÚs de l'aplicaciˇ ═TACA, emetran un xec lliure nominatiu, per un import mÓxim de 160 euros, que lliuraran a les famÝlies de cada alumne/a, d'acord amb el procediment establit en l'article 32 de l'ordre de bases.
 
 L'adquisiciˇ dels llibres de text la realitzaran les famÝlies mitjanšant el xec lliure.