AMPA C.P. Pràctiques

València

 
 
Portal de programari educatiu, activitats, col·legis, docents, pares i alumnes.
 
 
El Clic està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia.
 
 
 
L'Educació en Valors i l'Educació per al Desenvolupament són reptes fonamentals que sens dubte la nostra societat té per davant.
 
 
Consultori, educació, salut i alimentació, fòrums, oci en família, educació escolar, etc
 
 
Softvalencià és un lloc web on trobareu guies i programari per posar el vostre ordinador en valencià.
 
 
 Cyber Padres es un espai web amb recursos, guies,consells i mes, per a pares i mares
 
 
Fundada en 2002,  Infoecología és una plataforma de comunicació sobre ecologia i periodisme ambiental.Per a grans i menuts.
 
 
Aquest portal es va crear en l'any 2003 en el marc del projecte europeu Daphne “Per una educació no sexista”, amb la finalitat d'oferir tant a professionals de l'àmbit educatiu com a mares i pares, eines i recursos pedagògics útils relatius a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, especialment enfocats a prevenir la violència de gènere.
 
 
Aquesta web és una Línia d'Ajuda, creada amb l'objectiu de donar suport i orientació personalitzada a tots aquells nens i adolescents que estan sofrint assetjament en l'entorn escolar, per part d'algun/us de els seus companys
 
 
Tota la informació sobre joc, joguines i educació.  Es va crear  per a facilitar i orientar en la recerca de jocs didàctics i joguines pedagògiques a docents, pares, educadors i responsables de ludoteques amb una clara orientació pedagògica.